Blog

Александър Грийн, съавтор на “Cracking of the Mask”

Oct 21, 2022 | Personal Blog

Александър Грийн, писател и съавтор на “Cracking of the Mask“

Нека Ви представим Александър Грийн, съавторът на историческият роман “Cracking of the Mask” – книгата, която проследява приключенията на главния си герой, Зенон Маклоу, и неговата нужда да открие себе си, което го кара да се озове в света на древните траки.

Малко за автора: Александър Грийн не звучи като българско име и не е, но това не значи, че авторът на “Cracking of the Mask” няма български корени.

Смесицата от американското и българското в него формират няколко от важните за ко-написването на книгата характерни черти и интереси, които той така пламенно пази и развива. Той не само е любител на четенето, но и на хората и тяхната психология. Александър не се притеснява от публични изявления и обожава да пътува и да се събира с хора от различни държави, за да научава повече за различните култури в света. Той също е фен на ученето и развиването на знанието си в сферата на хуманитарните и социални науки.

Не само страстта му към писането му дава сили за книгата, но и академичните му успехи. Александър завършва с отличие университета на Северна Каролина в Грийнсбъро с бакалавърска степен по икономика, но си тръгва не само с диплома по икономика, но и с дълбоко знание и интерес в сферата на философията.

Преди обаче той да се впусне в изучаването на дълбоките въпроси, той завършва ранния колеж на Форсайт и получава индивидуално признание от Белия дом за академичните си постижения. Не друг, а президентът Обама му пише по повод успехите му.

Александър дължи успешното написване на “Cracking of the Mask” на личните си постижения, особено в академичната сфера. Курсовете по икономика, както и етика и бизнес, заедно с интересът му към древната философия и цивилизациите, оказват голямо влияние върху приноса му към историята в книгата.

Като креативен предприемач, Александър се стреми да създава съдържание, което е различно, но същевременно познато, провокиращо мисълта и вдъхновяващо.

Искате да научите повече за Александър? Последвайте ни в социалните ни профили:

Facebook: https://www.facebook.com/3tbooks

Instagram: https://www.Instagram.com/3tbooks

Twitter: www.twitter.com/3tbooks/